МЕБЕЛИ ЗА ВАШЕТО АНТРЕ

Добре дошли в преддверието на нашия дом! Антрето посреща и изпраща както обитателите на дома, така и гостите му. Това помещение създава първото впечатление от едно жилище. Ето защо е хубаво да го направим функционално и приветливо.

От какво се нуждаем в антрето?

Отговорът на този въпрос може да е доста разнообразен, но винаги се налага да е съобразен с един изключително важен фактор – колко е голямо всъщност то. В просторното антре можете спокойно да разположите повечко мебели, докато в малкото преддверие се налага да сте изобретателни и пестеливи.

Нека разгледаме и самите мебели за антре:

  • Гардероб
  • Портманто или закачалка
  • Шкаф за обувки
  • Огледало
  • Закачалки

В големия коридор спокойно можете да разположите цял двукрил гардероб или голямо портманто и да си осигурите много допълнително място за съхраняване на дрехи и вещи. А защо не и красиво стоящо огледало, където да проверявате вида си преди да излезете от дома?

Ако антрето е по-мъничко, заложете на компактна закачалка и прибран шкаф за обувки, които не взимат много място, но все пак ще ви свършат работа, за да държите преддверието подредено и приветливо. Огледалото може да е част от по-компактно портманто или да е на стената, където няма да взима много пространство.

Най-важно е да създадете функционалност чрез мебелите, които разполагате в антрето. Затова ги изберете така че хем да ви служат добре, хем да отговарят на идеята ви за визия, хем да присъстват оптимално в помещението.

Не пренебрегвайте и вида им – както вече споменахме, именно антрето създава първото впечатление за дома. За щастие ние Ви предлагаме богат избор от модели и цветове.

Не пропускайте и страхотните ни комплекти за антре, чрез които ще се сдобиете с чудесно обзавеждане на изгодна цена.