Показване на 18 резултата

127.00лв.
366.00лв.
125.00лв.
320.00лв.

Гардероби

Гардероб Юлия

190.00лв.
138.00лв.
120.00лв.
90.00лв.
105.00лв.

ГАРДЕРОБИ ЗА АНТРЕ 

Всяко яке, шапка и шал на място. Входните гардероби са Вашето решение за организация в антрето.
Ние искаме да ви помогнем да получите най-доброто решение за съхранение на вашите дрехи и пространство, нашите гардероби имат разнообразни стилове и размери. Ние от Mebelisto обичаме красивия декор, ето защо подбрахме толкова уникални входни стилове. Ние също знаем, че организацията е много важна и затова много от гардеробите идват с вътрешни рафтове за допълнително съхранение и механизми за закачалки .

Добре разработеното място за съхранение на дрехи трябва да бъде основен елемент на антрето. Планивайте го, така че да подобри вашето пространство и да имате място за цялото си облекло.

Дървените ни входни гардероби ще внесaт уют и приветливост към вашият коридор. А цветните ни предложения ще изразят вашата индивидуалност. Независимо от избора Ви, ние можем да ви предложим наистина добро качество, което да допълва дома Ви дълго време.

Входните гардероби могат да бъдат разработени като акцент на Вашето антре, като заложите на стил контрастиращ с цвета на стените например. Подбрахме и модели, които са подходящи за хора, придържащи се към класическия дизайн. А декоративните ни модели , ще красят антрето Ви и няма да заемат много място.

Нашите гардероби са съобразени със съвременните тенденции във вътрешния декор и забързания начин на живот. Ние в Mebelisto обичаме да вдъхновяваме, така че при нас ще откриете и много съвети и идеи за вашето входно пространство