Показване на 28 резултата

125.00лв.
179.00лв.
159.00лв.
169.00лв.
80.00лв.
169.00лв.179.00лв.

КРАСИВИ ОГЛЕДАЛА

Нека бъдем честни, входовете без огледала просто не са пълни. Нуждаем се от входно огледало, в което да се погледнем още веднъж, преди да излезем от къщата. Независимо дали вашето антре е голямо или малко, винаги си струва да инвестирате малко време и пари в някои мебели за коридор, които наистина да го направят страхотно. Огледалата са идеални за входовете, защото те помагат да се осветяват нещата като отразяват светлината (дори когато няма много прозорци наблизо) и създават илюзията, че пространството всъщност е по-голямо, отколкото в действителност.

Размерът, формата и стилът на огледалото са важни, но и всичко останало, което поставяте около него. Например, можете да имате малки огледала, монтирани на стената, а под тях да поставите входна масичка. Можете да поставите настолна лампа върху масичката и ваза с цветя, за да създадете топъл и уютен външен вид.

Имате достатъчно късмет, за да имате прозорци в антрето? Възползвайте се от светлината с голямо огледало, което да пренесе светлината в цялото антре. Добре подбраното огледало ще увеличи оптически пространството във Вашия вход. В нашият магазин за мебели ще намерите различни предложения на стилове и форми за огледала.