Показване на 1–48 от 157 резултата

Промо
526.00лв.
483.92лв.

Портманта

Портманто Валя

359.00лв.389.00лв.

Портманта

Портманто Виго

389.00лв.

МОДЕРНИ ПОРТМАНТА ОТ MEBELISTO.BG

Трансформирайте Вашият дом с приветлив и удобен вход с умните модели портманта на Mebelisto.bg.

Коридорът е първата стая, която вашите гости ще видят, когато влязат в дома Ви, но купчина изхвърлени обувки, палта, чадъри и ключове, които всеки има навик да трупа на входната врата, могат да дадат на хората грешното първо впечатление .

Обърнете внимание на aнтрето, когато планирате вашата схема за декориране, особено с малък коридор , и можете да създадете област, която е атрактивна и практична за вас и вашето семейство.

Високо и елегантно портманто ще бъде  полезно място за палта и шалове и гарантира, че входното пространство във вашият дом е свободно. Ако наистина искате да максимизирате коридора си, специално проектирано устройство с вградени рафтове и чекмеджета ще запълни интелигентно антрето. Не пренебрегвайте скъпоценното пространство, което в противен случай би могло да се губи.

Ако разполагате с малко пространство в антрето си, или просто залагате на модерното излъчване, ние имаме елегантни предложения за Вас. Компактните ни портманта са идеално решение, което да допълни вашият коридор. Моделите са изключително функционални за размерите си, като цветовата им гама може да задоволи всеки вкус.

По-големите варианти на портманта са подходящи за голямо семейство и широко входно пространство. Можете да разчитате на нашите модели, които да запълнят вашият коридор, така че той да не изглежда студен и неприветлив и едновременно с това да съхранява голяма част от вашите връхни дрехи, обувки и аксесоари.

Не сте традиционалисти? Ако не държите на портмантата тогава имате възможност да разчупите вашето антре като проектирате пространството си сами. Гардеробите отдавна не стоят само в спалните, а конзолните маси ще придадат чар и индивидуалност на вашият коридор. Погледнете нашите предложения за мебели за коридор, за да сте сигурни, че сте избрали точната визия за Вас.