Вдъхновяващ пролетен декор

Пролетта е на вратата ни и очаква да отворим врати и да я допуснем в дома си, за да може тя да му вдъхне свежест, цвят и живот. Подготвили сме за вас някои прекрасни идеи, с които да освежите дома си и да приветствате слънчевите дни!

Свежи детайли

Добавете детайли с ярки цветове, енергични и живи пролетни мотиви. Създайте слънчево кътче, за да освежите и презаредите помещението. Може да използвате малка декоративна масичка. Сложете на нея и красиво стайно растение и го преместете в близост до естествена светлина на прозореца. Може да изберете красива стъклена поставка за растения, която да придаде атмосфера и да допълни перфектно новия кът.

Подходящи цветове

Един галон боя е сред най-лесните инструменти за промяна и освежаване на помещението. Изберете пролетен цвят, като например мека виолетка, както е на горната снимка. Изберете цвят, който да ви кара да се чувствате щастливи; заложете на акцентна стена или боядисайте в един цвят цялото помещение. За по-съществено, но все пак лесно преобразяване на дома, добавете нови акценти в стаята, като например, подменете столовете, осветителното тяло или килима. Съчетайте цвета на боята с новите мебели и така, само с няколко промени, можете да имате съвсем нова стая.

Лесен акцент

Използвайте саксия с широко гърло, за да създадете истинско произведение на изкуството. Поставете достатъчно пръст, в която да засадите мъх, пролетно-цъфтящи луковици и клони от върба. Това е перфектната миниатюрна градина, на която да се наслаждавате на закрито, преди пролетта да разцъфне навън.

Трикове с боя

Освежете допълнителния шкаф, гардероб или нощно шкафче с забавен омбре ефект. Променяйте яркостта на меката пролетна боя, като смесвате с различни количества бяла боя. Нанесете най-лекия нюанс на горната част на и постепенно намалете до най-тъмния нюанс.

Освежете с тапети

Внесете пролетта в стаята си с една лесна и бърза актуализация. Тапетите са чудесен избор, тъй като се поставят лесно, има огромен избор от модели, цветове и краски, има и много бюджетни варианти.

Завеси с флорални мотиви

Една красива завеса, която пропуска достатъчно светлина и притежава красиви флорални мотиви, ще внесе свежест и настроение в стаята. Изберете подходящ цвят според мебелите и цвета на стените на дома си.

Пролетта в стаята

Създайте непринудена атмосфера в дневната стая, която пее „пролетта дойде“ и където пространството грее в сочни цитрусови цветове. Добавете ярко оцветени вази, изпъстрени възглавници и килими и открийте перфектните аксесоари за вашето пространство, които да създадат ново усещане, без да се налага да харчите цяло състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *