Показване на 1–48 от 206 резултата

Промо
Промо

Комплекти за градина

Градински комплект JOCKEY 6 части

909.00лв.
Промо

Комплекти за градина

Градински комплект SANTO

1,119.00лв.
Промо

Комплекти за градина

Градински комплект BELMAR 4 части

2,945.00лв.
Промо

Комплекти за градина

Градински Комплект Алегра

649.00лв.
Промо

Комплекти за градина

Градински Комплект Алегра 18

745.00лв.
Промо

Комплекти за градина

Градински Комплект Алегра 22

875.00лв.
Промо
Промо
159.00лв.

КАЧЕСТВЕНИ КОМПЛЕКТИ ЗА ГРАДИНА ОТ MEBELISTO.BG

Обзавеждането на градината е една приятна задача, която ще превърне двора в любимо място на цялото семейство.

За щастие на потребителите, на пазара днес с е намират всевъзможни градински мебели в различни стилове, цветове и от различни материали. На какви точно мебели ще се спрем зависи от много фактори – бюджет, предпочитан материал на изработка, любим стил. Важно е и от какво точно се нуждаем в двора  – маса и столове за хранене или по-скоро мебели за релаксираща кафе пауза навън.

Mebelisto.bg предлага на клиентите си готови цялостни решения на чудесни цени. Това са страхотните ни комплекти за градина. Комплектите винаги излизат по-изгодно, а и решават от раз обзавеждането с готова завършена визия.

Предлагаме Ви комплекти от кафе маси и столове, или пък варианти с канапе и кресла, както и различни решения за хранене – разнообразни по размер маси със съответния брой столове.

Разнообразие ще откриете и във вида на нашите комплекти за градина – имаме решения от ратан, метал, дърво. В различните съчетания присъстват текстил и стъкло, като всичките ни предложения за двора са устойчиви на външни условия. При нас ще намерите комплекти в по-елегантен и изящен приказен вид, по-семпли и пасторални такива, както и модерни комфортни варианти.

Сдобийте се с всичко необходимо за приятното изкарване на открито в двора с комплектите за градина от Mebelisto.bg – тук ще намерите качествени решения на страхотни цени. Мечтаната градина, двор или веранда са само на клик разстояние от Вас!