Показване на 41 резултата

Промо

Градински люлки

Висящ стол Рим

489.00лв.
Промо
319.00лв.
Промо
Промо

Градински люлки

Градинска люлка Мадрид

465.00лв.
Промо
Промо
479.00лв.

Градински люлки

Люлка Август в 3 цвята

1,239.00лв.
Промо
3,072.00лв.3,188.00лв.

ГРАДИНСКИ ЛЮЛКИ ЗА ВАШАТА ГРАДИНА ИЛИ ТЕРАСА

Градинската люлка е онзи приказен елемент от дворното обзавеждане, който веднага превръща двора в любимото място за почивка на възрастните и още по-любимо място за децата.

За щастие на пазара днес можете да откриете доста варианти на градинската люлка, а в магазина на Mebelisto.bg ще намерите най-красивите и стилни предложения, които веднага биха се превърнали в бижуто на градината. При това на чудесни цени!

На първо място при нас ще попаднете на богат избор от модели от така популярната градинска люлка тип гнездо, известна още като висящ стол. Стабилната конструкция обикновено е изградена от метал и ратан и идва при клиентите в неутрални земни нюанси – бежово, кафяво, сиво, бяло. Така тя се вписва съвършено в градината. А удобната възглавница на този тип люлка гарантира комфорт в съчетание с приятното полюшване. Стилни и красиви, висящите столове са страхотно допълнение към обзавеждането на всеки двор, веранда или дори градина към заведение.

Другите градински люлки, които ние от Mebelisto.bg представяме на вниманието на своите клиенти, са по-класически модел – триместни, с навес и стабилна конструкция от метал и текстил. Тези люлки спокойно побират по трима души, а моделът, чиято облегалка пада, за да се превърне в легло ще транспортира всеки в страната на сънищата без проблем. И това не е лошо решение за двора, верандата и дори градината на някой СПА хотел.

На последно място, говорейки за люлки за градината, няма как да не споменем и вариант хамакMebelisto.bg Ви представя чудесен вариант със стабилна дървена рамка. Хамакът не е люлка в истинския смисъл на думата, но определено би бил примамлив елемент в градинското Ви обзавеждане за всеки, който би искал да се отпусне и да порелаксира, полюшвайки се леко, докато лежи комфортно на свеж въздух.

Поглезете себе си и близките си с красива градинска люлка. Всеки заслужава удобство и комфорт в редките мигове, които крадем за себе си.