Показване на 18 резултата

-14%

Градински люлки

Висящ стол Ванкувър

319.00лв.

Градински люлки

Висящ Стол Его

479.00лв.

Градински люлки

Висящ стол Ефтелия

670.00лв.

Градински люлки

Висящ Стол Калифорния

579.00лв.

Градински люлки

Висящ Стол Луси

509.00лв.

Градински люлки

Висящ стол Мадрид

569.00лв.

Градински люлки

Висящ стол Макан

589.00лв.

Градински люлки

Висящ стол Макан 2

549.00лв.

Градински люлки

Висящ стол Милано

789.00лв.

Градински люлки

Висящ стол Осло

670.00лв.

Градински люлки

Висящ стол Рим

529.00лв.

Градински люлки

Висящ стол Салса

589.00лв.

Градински люлки

Висящ стол Салса Тропик

739.00лв.

Градински люлки

Висящ стол Туист

589.00лв.

Градински люлки

Триместна люлка Наполи

270.00лв.
599.00лв.

Градински люлки

Хамак Кайлано

500.00лв.

Градинската люлка е онзи приказен елемент от дворното обзавеждане, който веднага превръща двора в любимото място за почивка на възрастните и още по-любимо място за децата.

За щастие на пазара днес можете да откриете доста варианти на градинската люлка, а в магазина на Mebelisto ще намерите най-красивите и стилни предложения, които веднага биха се превърнали в бижуто на градината. При това на чудесни цени!

На първо място при нас ще попаднете на богат избор от модели от така популярната градинска люлка тип гнездо, известна още като висящ стол. Стабилната конструкция обикновено е изградена от метал и ратан и идва при клиентите в неутрални земни нюанси – бежово, кафяво, сиво, бяло. Така тя се вписва съвършено в градината. А удобната възглавница на този тип люлка гарантира комфорт в съчетание с приятното полюшване. Стилни и красиви, висящите столове са страхотно допълнение към обзавеждането на всеки двор, веранда или дори градина към заведение.

Другите градински люлки, които ние от Mebelisto представяме на вниманието на своите клиенти, са по-класически модел – триместни, с навес и стабилна конструкция от метал и текстил. Тези люлки спокойно побират по трима души, а моделът, чиято облегалка пада, за да се превърне в легло ще транспортира всеки в страната на сънищата без проблем. И това не е лошо решение за двора, верандата и дори градината на някой СПА хотел.

На последно място, говорейки за люлки за градината, няма как да не споменем и вариант хамакMebelisto Ви представя чудесен вариант със стабилна дървена рамка. Хамакът не е люлка в истинския смисъл на думата, но определено би бил примамлив елемент в градинското Ви обзавеждане за всеки, който би искал да се отпусне и да порелаксира, полюшвайки се леко, докато лежи комфортно на свеж въздух.

Поглезете себе си и близките си с красива градинска люлка. Всеки заслужава удобство и комфорт в редките мигове, които крадем за себе си.