Показване на 1–48 от 166 резултата

Промо
159.00лв.
Промо

Градински маси

Градинска Маса Аби ф60

129.00лв.
169.00лв.
Промо
189.00лв.

Градински маси

Градинска Маса Ани ф70

109.00лв.
289.00лв.589.00лв.
69.00лв.
Промо
865.00лв.
849.00лв.
199.00лв.
Изчерпан

ИЗОБЛИЕ ОТ ГРАДИНСКИ МАСИ

Открийте перфектната маса за своя двор сред богатия и разнообразен избор в магазина на Mebelisto.bg!

Подарете си незабравими моменти с близките си хора сред очарованието на градината – летен обяд на открито, вечеря под звездите, кафе сред градинската зеленина. За всичко това Ви е необходима подходяща градинска маса. А при нас ще я намерите със сигурност!

За трапеза с роднини и приятели потърсете голяма и стабилна маса, която да побира повече хора. Предлагаме варианти в различни нюанси, стилове и материали. Ще откриете модели от ратан, метал и стъкло, дървени големи маси и дори разтегателни варианти. Стабилни и устойчиви на климатичните условия, те смело ще посрещнат вас и гостите Ви за едно чудесно похапване в градината. А множеството цветове и стилове ще ви позволят да обзаведете градината по свой вкус.

Не пропускайте и по-малките градински масички, които не са подходящи за хранене – особено на повечко хора, но пък са страхотни за следобедна чаша кафе на открито. По-ниските модели са прекрасно допълнение към градинските дивани и кресла и създават подканяща към релакс и спокойствие атмосфера. С по-висок вариант можете да създадете по-непринуден вид на градината. Разбира се, ако подберете изящен модел от метал, с красиви декоративни  извити елементи атмосферата може да бъде направо приказна. Ще се уверите, че както и при по-големите градински маси и тук Mebelisto.bg ще Ви изненада с богат асортимент от разнообразни материали, стилове и нюанси.

Не забравяйте, че всички мебели за градина, които Ви предлагаме са устойчиви на външни условия – това важи и за нашите градински маси. А широкият ни ценови диапазон позволява на всекиго да открие нещо според възможностите си.

Обзаведете градината си както винаги сте мечтали – с помощта на Mebelisto.bg. Започнете с централния елемент от обзавеждането и притегателна точка в двора – градинската маса.