Показване на 37 резултата

379.00лв.

Шезлонги

Шезлонг Кери

479.00лв.
199.00лв.
339.00лв.

Шезлонги

Шезлонг Мейв

239.00лв.
Промо

Шезлонги

Шезлонг Мия

269.00лв.
Изчерпан
139.00лв.

Шезлонги

Шезлонг Некст

229.00лв.
Промо
189.00лв.

ШЕЗЛОНГИ ОТ MEBELISTO.BG

Много хора биха се зачудили защо в секцията за градински мебели намират шезлонги. Не е ли мястото на шезлонга на плажа или край басейна?

Шезлонгът има място във всеки двор и градина. Не е задължително да имате басейн, за да можете да се насладите на приятните слънчеви лъчи, докато се излежавате спокойно в собствения си двор. Не случайно много планински хижи и хотели разполагат с тераса с шезлонги, където гостите им да могат да се отпуснат, събирайки слънце.

Пълният релакс е възможен на открито в градината – трябва само да изберете сред страхотните и разнообразни предложения на Mebelisto.bg. Обзалагаме се, че ще успеем да впечатлим всеки клиент с множеството варианти в нашия магазин.

Предлагаме шезлонги от дърво, алуминий и текстил, полипропилен. Различните материали са все устойчиви на външни условия, но имат отличителен вид и придават характерен вид на двора.

Единичните сгъваеми модели шезлонги са компактни, практични и взимат малко място когато са прибрани. Ако обаче искате да си подарите на още по-луксозно преживяване заложете на шезлонг със сенник или двоен шезлонг за повече споделени и романтични мигове.