Показване на 35 резултата

379.00лв.

Шезлонги

Шезлонг Кери

479.00лв.
199.00лв.
339.00лв.

Шезлонги

Шезлонг Мейв

239.00лв.
Изчерпан
139.00лв.

Шезлонги

Шезлонг Некст

229.00лв.

ШЕЗЛОНГИ ОТ MEBELISTO.BG

Много хора биха се зачудили защо в секцията за градински мебели намират шезлонги. Не е ли мястото на шезлонга на плажа или край басейна?

Шезлонгът има място във всеки двор и градина. Не е задължително да имате басейн, за да можете да се насладите на приятните слънчеви лъчи, докато се излежавате спокойно в собствения си двор. Не случайно много планински хижи и хотели разполагат с тераса с шезлонги, където гостите им да могат да се отпуснат, събирайки слънце.

Пълният релакс е възможен на открито в градината – трябва само да изберете сред страхотните и разнообразни предложения на Mebelisto.bg. Обзалагаме се, че ще успеем да впечатлим всеки клиент с множеството варианти в нашия магазин.

Предлагаме шезлонги от дърво, алуминий и текстил, полипропилен. Различните материали са все устойчиви на външни условия, но имат отличителен вид и придават характерен вид на двора.

Единичните сгъваеми модели шезлонги са компактни, практични и взимат малко място когато са прибрани. Ако обаче искате да си подарите на още по-луксозно преживяване заложете на шезлонг със сенник или двоен шезлонг за повече споделени и романтични мигове.