Показване на 31 резултата

129.00лв.169.00лв.

Детски бюра

Бюро Бриджит

269.00лв.
184.00лв.

Детски бюра

Бюро Соно

134.00лв.

ДЕТСКИ БЮРА ОТ MEBELISTO.BG

Бюрото в детската е повод за гордост. То казва „Аз съм вече ученик“. И понеже явно малчуганът вече е пораснал, то той явно има нужда от свое местенце, където да пише, чете, да подготвя уроците и домашните си задания. Място, където да прибере тетрадките, учебниците и другите си учебни пособия.

Mebelisto.bg представя на своите клиенти избор от практични бюра за детската стая. Сред богатия ни асортимент ще откриете функционални отворени модели, които са в крак с модата – имат място за компютъра, принтера и клавиатурата. Ще откриете и по-класически модели с чекмеджета и шкафове за учебниците и пособията на ученика. Разбира се, предлагаме и изчистени опростени варианти.

Детските бюра в нашия магазин предлагат богато разнообразие от цветове и стилове, за да можете с лекота да откриете перфектното бюра а детската у дома. Дървесните нюанси са неутрални и лесно се вписват с всеки интериор. А моделите с цветен елемент пък биха могли да зарадват хлапето с любимия му цвят.

Осигурете на детето си удобно и функционално бюро, което да се обособи като кътчето, свързано с училищната подготовка. При нас ще откриете страхотни предложения на чудесни цени!