Показване на 3 резултата

Детски табуретки

Една често подценявана мебел, табуретката всъщност е практично и симпатично допълнение към всеки интериор.

Мънички и компактни, табуретките не взимат толкова пространство, колкото един стол, например, но пък осигуряват така нужното допълнително място за сядане, когато то Ви потрябва.

В днешно време функцията на табуретката не се ограничава само до вдигане на краката за отмора или използването ѝ за допълнително седящо място. Сред богатия асортимент ще откриете практични и красив модели, които допълват обзавеждането у дома по изненадващ начин.

Какво ще кажете за табуретката като допълнително легло? Да, съществуват такива разтегателни варианти. А табуретка ракла или кутия? Страхотно – допълнително място за прибиране на неща! Сгъваемите табуретки пък са много компактни и лесно се скриват, когато не са необходими.

Няма как и да не споменем разнообразния вид на табуретките в магазина Mebelisto. Ще намерите всичко от класически семпли модели, през изящни кадифени бижута за дома, до оригинални решения с уникална разчупена визия. При нас ще се уверите, че табуретката лесно може да се превърне в акцент в стаята, привличащ всички погледи.