Показване на 1–48 от 160 резултата

398.00лв.
Промо
Промо

ТВ Шкафове

ТВ Шкаф Алида

259.00лв.
114.00лв.129.00лв.

ТВ Шкафове

ТВ шкаф Алфа 70

129.00лв.139.00лв.
199.00лв.219.00лв.

Холни секции

ТВ Шкаф Амалфи 1

539.00лв.
Промо

ТВ Шкафове

ТВ Шкаф Америка 2

99.00лв.

ТВ Шкафове

ТВ Шкаф Аналог

219.00лв.
Промо
138.00лв.

ЛУКСОЗНИ ТВ ШКАФОВЕ ОТ MEBELISTO.BG

За повечето семейства всекидневната е стаята, където всички се събират на семейни филмови вечери или се наслаждават на любимото си седмично телевизионно шоу. Изборът на подходящ шкаф за телевизор може да бъде труден, но ние сме тук, за да улесним търсенето Ви.

Може би търсите шкаф, който да подхожда на вашият лъскав плосък телевизор. Добрата новина е, че след като формата на телевизора се промени, се наблюдава значителна промяна в стила и формата на шкафовете за телевизори. Но все пак, трябва да намерите подходяща стойка за вашата всекидневна, която е достатъчно здрава и изглежда добре. Ето някои насоки, които трябва да имате предвид, когато избирате шкаф за телевизор:

Размер на телевизора

Важно е да изберете правилния размер за вашият шкаф за телевизор, за да бъде достатъчно издръжлив, стабилен и да изглежда добре – нито прекалено малък, нито твърде голям.

Уверете се, че общата ширина на стойката е по-голяма от общата ширина на телевизора. Това е важно, за да се даде стабилна основа на телевизора.

Другото нещо, което трябва да имате предвид е, че стойката трябва да може да поддържа теглото на телевизора. Проверете указанията на производителя за това дали шкафа за телевизор е подходящ по размер. Това е важно, за да се предотврати увреждането на оборудването, както и наранявания, особено при малки деца.

Размер на стаята

Пространството, което определяте за шкаф за телевизор, зависи от големината на стаята ви. Това естествено се взима предвид, преди да изберете каквато и да е мебел за дома. Голямата всекидневна изисква по-голям шкаф за телевизор, защото малка телевизионна стойка ще бъде визуално загубена в пространството. Всичко зависи от големината на стаята, разположението и големината на останалите мебели.

За по-малък хол, много добре служат шкафове за телевизор, които имат по-голяма функционалност, като място за съхранение или подвижност.

Съхранение

Колко място за съхранение ви е необходимо? Това зависи от оборудването Ви. Имате ли високоговорители за съраунд звук и допълнително аудио / видео оборудване? Може да имате DVD колекции, които също трябва да се съхраняват правилно.

Може да искате да поставите всичко на едно място, като в този случай може да се наложи да излезете извън обикновената телевизионна поставка и да потърсите шкаф за телевизор, който е достатъчно голям за да позиционирате добре всички аксесоари за домашно кино. Ако пространството не ви позволява да поставите всичко на едно място, добър вариант е да помислите за етажерки, които да поставите по ваша преценка. Те са добро решение, не само за съхранение, но и са изключително модерни, тъй като разчупват значително интериора.

Материал

Изборът на материал за конструкцията на шкафа за телевизор е въпрос на личен вкус, защото там има голямо разнообразие.

Дървесината е по-традиционният материал. Фасетираният шперплат се използва предимно в конструкцията на телевизионни стойки, но можете да намерите и друга дървесина. Важно е да знаете, че шперплатът е много по-издръжлив на тежки товари в сравнение с голяма част от мебелите от истинското дърво.

Можете да намерите стъкло, неръждаема стомана, алуминий и модерни пластмаси. Всички варианти на шкафове за мебели имат своите предимства, така че всичко зависи от наличното обзавеждане във всекидневната.

Външен вид и стил

Изборът на външен вид и стил на стойката на телевизора ще бъде въпрос на личен вкус. Можете да изберете да закупите шкаф, който да съответства на вашето съществуващо обзавеждане за дневна или модел, който да се различава значително по материал и стил на останалите мебели, така че да се превърне в акцент на стаята. Както без съмнение ще видите, има много възможности когато търсите шкафове за телевизор.

Можете да намерите съвременни модели с модерно излъчване, които да подхождат на вашия телевизор или да изберете по-традиционен шкаф, който да допълни обзавеждането Ви и да изразява собствения Ви стил.

Ето и някои функции, които можете да намерите при нашите модели шкафове за телевизори:

  • Медийно хранилище
  • Колела за лекота в движение
  • Регулируеми рафтове

Ние се стремим да задоволим всеки вкус, за това предлагаме голям избор от различни мебели!