Показване на 1–48 от 197 резултата

Холни секции

ТВ Шкаф Амалфи 1

539.00лв.

ИНТЕРЕСНИ ХОЛНИ СЕКЦИИ ОТ MEBELISTO.BG

Възможностите от холни секции са практически безкрайни. Всеки модел може да добави стил и индивидуалност, както и място за съхранение. Голяма част от модулните секции са проектирани така, че да отговарят на специфичните нужди на домакинството. Без холна секция всяка всекидневна би изглеждала празна, но има много фактори, които влияят при избора на подходяща за вашия дом.

Независимо дали обзавеждате затворена стая или отворено пространство, в тази категория ще намерите доста добри решения за Вашия хол.

Персонализирани холни секции

Те са чудесен вариант както за малко жилище, така и за голяма всекидневна. Размерите им обикновено са стандартни за малки и средни пространства. Моделите са изработени, така че да не заемат твърде много място, но и да предлагат достатъчно място за съхранение. Можете да персонализирате холното си обзавеждане, като изберете допълнителен гардероб или етажерки. Те може да бъдат в същия цвят като секцията или различен, за да раздвижите всекидневната. Предимството на този тип секции е, че допълнителните мебели са подвижни и могат да бъдат избрани, ако прецените, че имате достатъчно пространство. Такъв модел е холна секция Аманда, често предпочитана за малки всекидневни заради своята функционалност. Има достатъчно място за съхранение, а гардеробът може да бъде добавен впоследствие, ако Ви предстои преместване в по-голям дом например.

Модулни секции за голяма всекидневна

Ако се радвате на голям хол или всекидневна с отворено пространство, може би търсите холни секции, които да са стабилни и да излъчват уют. Когато имате цяла свободна стена на която да разположите секцията, модели като холна секция Елайза са чудесен избор. Модулите от този тип са характерни с класическото си излъчване и често са решение, когато жилището има нужда от допълнително място за съхранение.

Големите всекидневни са трудни за обзавеждане, защото трябва да намерите перфектния баланс между пространството и мебелите. За да сте напълно сигурни, че сте избрали подходяща холна секция, премерете мястото където мислите да бъде поставена. Секцията трябва да допълва пространството, но да не изглежда, че заема половината от стаята.

Холни секции със стъклени витрини

Този вид секции са още едно решение за малки и средни всекидневни, защото оптически увеличават пространството. Друго практично приложение е , че витрините предпазват чашите и другите вещи от прах, и чудесно се съчетават със стъклена холна масичка. Ако не обичате стъклени отблясъци по мебелите си, но все пак държите да имате личен мини бар, много холни секции са с матирани стъкла. Те са по-здрави и лесни за почистване. Отворените модули са идеален избор, ако обмисляте да превърнете секцията в библиотека.

Аранжиране

Нека не забравяме, че аранжирането на холни секции също е много важен момент от интериора. Вече споменахме книгите, като допълнение, те могат да внесат цвят и баланс във всекидневната. Изберете книги, които са с цветни корици за да раздвижите стаята или в кафявата гама, ако искате традиционно излъчване и уют. Често съчетание от скандинавското интериорно течение е няколко книги, леко облегнати или положени на рафта и умело съчетани с красива голяма купа. Тенденцията е книгите да са около 7-8 на брой, а купите могат да бъдат метални, стъклени или каменни.

Още едно добро допълнение, към Вашата холна секция, са снимките в рамка. За целта изберете няколко рамки, но в различна големина и дори в различни цветове, поставете подходящи снимки и готово!

Изкуството е друг начин да създадете личен стил във всекидневната. Независимо дали ще закупите картини или ще ги създадете сами, те могат да бъдат прекрасен акцент на секцията и да внесат малко цвят. Бъдете внимателни единствено с размера и рамките, изберете картини, които не са твърде големи. А рамките нека бъдат в по-неутрални и сливащи се цветове.