Показване на 41 резултата

Офис етажерки

Библиотека Декон

149.00лв.

Офис етажерки

Библиотека Лейла

165.00лв.

Офис етажерки

Етажерка АВА 2

69.00лв.

Офис етажерки

Етажерка АВА 4

132.00лв.

Офис етажерки

Етажерка АВА 4.1

95.00лв.

Офис етажерки

Етажерка АВА 5

153.00лв.

Офис етажерки

Етажерка АВА 5.1

110.00лв.

Етажерки за дневна

Етажерка Сити 6228

182.00лв.

Етажерки за дневна

Етажерка Сол B

339.00лв.

Етажерки за дневна

Етажерка Сол А

289.00лв.

Скринове, бюфети, шкафове

Секция Мелъди 2

1,219.00лв.

Етажерките не са това, което бяха.
За почитателите на изчистения дизайн в тази категория сме избрали многофункционални етажерки, които да допълнят Вашето жилище. Освен многообразие от цветове, тук ще намерите и различни стилове и форми. Истинска революция, в тази иначе на пръв поглед обикновена мебел! От етажерки за закачане, които са много подходящи за антрета с високи тавани, до подвижни етажерки, за да разнообразявате пространството всеки ден.

Проявете креативност като добавите симпатични кошници за съхранение, цветя или произведения на изкуството. Етажерките предлагат уникалната възможност да разчупите стила в дома си. Те са едновременно практични, защото Ви дават възможност да съхранявате много от нещата си, но и позволяват да бъдат красиво декорирани и допълнени. Всичко това ще внесе уникален чар в антрето или друга част от дома Ви.

Когато използвате етажерката за антре или хол, е добре първо да се съобразите с големината на пространството. След това помислете колко от вещите си ще съхранявате там, за да изберете точния модел за Вас. Все пак не искате етажерката да бъде твърде празна или твърде претрупана. И накрая изберете цвета, който ще се сработи най-добре със стените и останалите мебели. Добре подбраната етажерка идеално се съчетава с красиво огледало (или няколко малки огледала)или рамки с мили снимки. Дори я превърнете в малка библиотека, добавете семпла закачалка и вашият коридор е готов!

В нашият магазин за мебели търсенето на идеалната мебел е изключително лесно, а в блога ни можете да намерите примери и идеи, които да приложите във Вашия дом.