Комплект за антре Сити 4047

332.00лв.

Гардероб – 500 / 325 / 1830
Шкаф за обувки – 800 / 350 / 995
Огледало – 680 / 25 / 500
Портманто – 560 / 302 / 1830
От 10 до 15 чифта обувки вместимост

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 32.65 лв. на месец