ВСИЧКО ЗА ВАШАТА КУХНЯ

Ние знаем, че кухнята не е само за готвене, това е място, което е също толкова важно, колкото спалнята и всекидневната, а за някои дори и повече. Също така знаем, че кухненското пространство трябва да бъде не само удобно, но и вдъхновяващо. Независимо дали сте избрали кухнята да бъде самостоятелна или комбинирана с трапезария, ние сме готови да задоволим Вашите изисквания.

Има много фактори, които трябва да имате предвид, когато планирате да проектирате нова кухня и трапезария или да ремоделирате старата. Кухнята често е сърцето на дома, така че е много важно да го направите ­с търпение и вкус.
Как да изберете подходяща маса за хранене?
Кухненските маси обикновено имат от четири до осем места, а тези в трапезарията между 6 и 12, често с функция за разтягане, което увеличава този брой. Помислете колко често приемате гости. Ако не сте от типа, които често посрещат приятели за вечеря, достатъчно е масата да е за четири човека. Ако сте от тези, които имат доста натоварена трапезария, може да разгледате мебели за кухни и трапезарии, предназначени за повече хора.
Може би искате цветна кухня и трапезария?
Желаете симпатично синьо бюро или слънчева жълта кухненска маса? Богатата мебелировка за кухня и трапезария незабавно превръща Вашето пространство в нещо уникално. От друга страна, цветните мебели не винаги подхождат на всеки дом, така че ако не сте на постоянно място и сте ограничени откъм редекориране, може да се насочите към по-традиционните мебели.
Как мога да добавям подготвително пространство в кухнята си, без да я обновявам?
Ако предпочитаното пространство е с висок приоритет, инвестирайте в преносим кухненски остров с допълнително място за съхранение и контрастни повърхности. Не подценявайте влиянието, което новите мебели за кухнята и трапезарията могат да имат върху дома ви. Обърнете внимание на маси и столове за трапезарии, шкафове, шкафове за чинии, комплекти за вино, стелажи и етажерки, скринове и високи столове, които предлагаме, за да намерите мебелите, които не само са практични, но и освежават и обновяват сърцето на вашия дом.