Кухни от мебелисто

Ние от Mebelisto знаем, че кухнята не е само за готвене, това е мястото, което е също толкава важно, колкото спалнята и всекидневната, за някои дори и повече. Ние също знаем, че кухненското пространсто трябва да бъде не само удобно, но и вдъхновяващо. Независимо дали сте избрали кухнята да бъде самостоятелна или комбинирана с трапезария, ние сме готови да задоволим Вашите капризи.

Има много фактори, които трябва да имате предвид, когато планирате да проектирате нова кухня и трапезария или да я ремоделирате. Кухня често е сърцето на дома, така че е много важно да го направите ­търпение и вкус. Ремоделирането на кухнята изисква повече внимание, отколкото да се изберат няколко цвята и материалите.

Как да изберетете подходяща маса за хранене?

Кухненските маси обикновено имат от четири до осем места, а масите в трапезарията заемат между 6 и 12, често с функция за разстягане, които могат да увеличат  този брой. Помислете колко често приемате гости. Ако не сте от типа, които често посрещат приятели за вечеря, достатъчно е масата за четири човека. Ако сте тези, които имат доста натоварена трапезария, може да разгледата мебели за кухни и трапезарии,предназначени за повече хора.

Може би искате цветна кухня и трапезария?

Искате симпатично синьо бюро или слънчева жълта кухненска маса? Tова може да отведе вашата кухня или трапезария до следващото ниво. Богатата мебелировка за кухня и трапезария незабавно превръща Вашето пространство в нещо уникално. От друга страна, цветните мебели не винаги подхождат на всеки дом, така че ако не сте на постоянно място и сте ограничени откъм редекориране, може да се насочите към по-традиционните мебели.

Как мога да добавям подготвително пространство в кухнята си, без да я обновявам?

Ако предпочитаното пространство е с висок приоритет, инвестирайте в преносим кухненски остров с допълнително място за съхранение и контрастни повърхности.Не подценявайте влиянието, което новите мебели за кухнята и трапезарията могат да имат върху дома ви. Обърнете внимание на маси и столове за трапезарии, шкафове, шкафове за чинии, комплекти за вино, стелажи и етажерки, скринове и високи столове, които предлагаме, за да намерите мебелите, които не само са практични, но и освежават и обновяват сърцето на вашия дом.