Показване на 1–48 от 81 резултата

Правата кухня е едно страхотно и практично решение за по-малкия дом. Обособена на една стена, тя е компактна и заема по-малко пространство в дома, оставяйки повече площ в помещението за останалите кътове – трапезен и всекидневен.

Mebelisto представя на своите клиенти богата колекция от прави кухни, сред които да намерите и своето вдъхновение. Разнообразието от цени, размери и стил гарантира, че тук ще откриете перфектното решение за дома.

Изработени от висококачествени материали, кухните идват при нас в страхотни стилове и цветове. За любителите на по-семплия и класически вид, сме приготвили страхотни предложения в неутрални дървесни комбинации. За почитателите на яркото и цветното, предлагаме блестящи гланц решения, които могат да бъдат в богата гама от цветове.

Правата кухня може да създава по компактен вид, но тя не е в никакъв случай малка – предлагаме на вниманието Ви варианти с по-малко и с повече долни и горни шкафове. Както и предложение с остров за тези, които хем искат повечко плотове и шкафове, хем с удоволствие биха разчупили интериора в кухнята си.