Показване на 1–48 от 724 резултата

Промо
359.00лв.759.00лв.
330.28лв.698.28лв.
Промо
Промо
Промо
319.00лв.365.00лв.
293.48лв.335.80лв.
Промо

Трапезни маси

Маса Аларик

425.00лв.

Трапезни маси

Маса Арт 160×90

429.00лв.

Трапезни маси

Маса Арт Д60

139.00лв.

Трапезни маси

Вашата маса е мястото, където можете да се насладите на семейни ястия и компанията на добри приятели.Ние знаем, че всеки дом заслужава уникална маса за хранене, за това сме събрали на едно място много красиви и елегантни трапезни маси, които да подхождат на Вашият дом и вкус.

Масата за хранене има сравнително проста функция: да осигури достатъчно повърхност за семейството и приятелите, които да споделят храна. Вероятно простотата на тази мебел кара толкова много дизайнери и архитекти да създават свои собствени трапезни маси, което води до голямо разнообразие от материални комбинации, цветови решения и форми. Но как да изберем идеаланата маса за трапезария?

Вземете малко по-голяма отколкото смятате, че е необходимо. Често хората пренебрегват големината на трапезните маси, тъй като смятат, че по-малката мебел ще направи пространството в дома да изглежда по-свободно. Но когато избирате маса за трапезарията е добре да се съобразите с това, че е добре тя има вместимост от поне 6 души. Може да изберете малка масичка с функция за разтягане, кръгла или елипсовидна трапезна маса.

Не отивайте в другата крайност.  Правилото гласи, че зад столовете около трапезната маса трябва да има стотина метра свободно пространство. Така че не се препоръчва да взимате голяма маса, която да заема половината стая.

Изберете кръгла маса, ако нямате достатъчно място. Кръглата маса е изключително компактно използване на пространството. Те са идеално допълнение ако искате да предадете допълнителен уют на стаята. Те също са чудесни за кухненски кътчета за хранене, кътчета за закуска и открити пространства за хранене. Една дървена кръгла маса в ретро стил ще очарова гостите Ви.

Вземете стъклена маса, ако имате тъмна стая. Тя винаги ще се отваря и ще олекотява всяко пространство. Да, една стъклена маса ще изисква малко по-голяма поддръжка от една дървена такава, но един препарат за стъкло ще изчисти нещата бързо. Обикновено, без значение дали е кръгла стъклена маса или класическа трапезна маса от стъкло, се съчетава изключително добре с дръзки открояващи се столове.