Показване на 17 резултата

199.00лв.528.00лв.

Детски легла

Детски матрак Лето

62.00лв.79.00лв.
165.00лв.347.00лв.
199.00лв.528.00лв.
268.00лв.491.00лв.
354.00лв.650.00лв.

МАТРАЦИ ЗА ВАШАТА СПАЛНЯ

Матракът е кралят на спалнята под прикритие. Ако се замислите, матракът е от първостепенно значение за качеството на Вашия сън. От него зависи комфортът Ви, докато си почивате. Не можем да отречем, че що се касае до съня, матракът е най-важната мебел в спалнята ни.

Ето защо е логично да заключим, че изборът на матрак е доста важен. А щом стане време да избирате такъв, изведнъж ще се окажете погълнати от толкова много неща за съобразяване. Не се тревожете – Mebelisto.bg е насреща.

  • Първо трябва да се уверите, че знаете колко голямо е леглото, за което избирате матрак. От това зависи и размерът на самия матрак.

  • Запознайте се с предимствата и недостатъците на еднолицевите и двулицевите матраци, за да направите информиран избор. Например, знаете ли, че еднолицевите матраци са много по-бюджетно решение? Но пък имат доста по-кратък живот на ползване, защото могат да се въртят само по оста глава-крака. Двулицевите им събратя могат да се въртят не само по тази ос, но и могат да се завъртат, така че да се сменя лицето. Те ще ви служат много по-дълго, но пък са по-скъпи и изискват допълнителен разход в лицето на закупуването на подматрачна рамка, без която не се препоръчва използването им. Готин бонус на двулицевите матраци е, че можете да изберете модел с различни лица – например с пълнеж, подходящ за зимата и пълнеж подходящ за лятото.

  • Проучете пълнежите на различните матраци, които Ви се предлагат. Каква е пружинната система, има ли мемори пяна, гел пяна, подходящ ли е пълнежа за по-студено време или пък по-скоро има охлаждащ ефект? От пълнежа зависи и твърдостта на сами матрак, както и комфорта на потребителя. За щастие разнообразието при пълнежа се открива както при двулицевите, така и при еднолицевите матраци.

  • Дишащ ли е матракът, има ли варианти за лесно почистване, каква е дамаската и има ли специфични изисквания за поддържането ѝ?

Mebelisto.bg Ви представя разнообразие от еднолицеви и двулицеви матраци в широк ценови спектър. Разполагаме с голямо разнообразие от размери, за да можем да предложим матрак за всяко легло. А различните по вид пълнежи гарантират, че можем да посрещнем индивидуалните нужди и предпочитания на всеки клиент.

Не забравяйте, че избирайки матрак, Вие избирате собствения си комфорт, удобство и качеството на почивката си. Подарете си сладък и спокоен сън с матрак от Mebelisto.bg!