Показване на 32 резултата

Конферентни столове

Конферентен стол Аско

159.00лв.

Конферентни столове

Конферентен Стол Хилтън Сребро

85.00лв.

Конферентни столове

Стол Хилтън 6

79.00лв.

В модерния офис или бизнес център, конферентната зала е абсолютно задължителна. Тук се изнасят презентации пред инвеститори и партньори, обсъждат се стратегии с колеги, правят се семинари и обучения за служителите.

Предвид многото си функции, конферентната зала трябва да е комфортна и добре оборудвана.

Конферентните столове са едно от нещата, които трябва да предвидите за своята конферентна зала и въобще за всяко събитие, включващо повече хора. За целта трябва да си отговорите на два важни въпроса:

Колко стола трябват?

Какви да са те?

Разбира се, бройката на конферентните столове зависи от много неща (размер на залата, големина на екипа и т.н.) и често ще е плаваща. Добре е да разполагате с по-голям брой, за да сте подготвени за всякакви ситуации.

Колкото до вида стол, то Mebelisto ще Ви изненада с богат и разнообразен избор.

Да започнем с най-компактното – класически сгъваеми столове, които лесно се прибират и не заемат много място, докато не са необходими.

Имаме и чудесни тапицирани решения с класически вид за по-елегантна и луксозна конферентна зала, както и модерни варианти от PU кожа за съвременния офис.

Прекрасно решения са и конферентните столове тип кресло – с подлакътници за по-голям комфорт.

Няма как да не обърнем вниманието Ви и на практичните решения с подлакътник с масичка, на която могат да се поставят записки, рекламни материали, напитка и пр.

При нас ще намерите най-подходящите столове за идеалната удобна конферентна зала.