Решения за съхранение в хола с неочакван чар и баланс

Решения за съхранение в хола с неочакван чар и баланс ще имаме възможност да разгледаме по-долу.
Подгответе се да бъдете изненадани от това, какви чудеса могат да се сътворят в хола на всеки дом.

Постоянната борба при обзавеждането на жилищно пространство е намирането на точния баланс между външен вид и функционалност. С други думи, мебелите трябва да предлагат достатъчно място за съхранение, докато също изглеждат добре разпределени, интересни и в синхрон с останалата част от декора. И все пак намирането на подходящи опции за съхранение в хола не е толкова трудно, ако имате ясна представа какво търсите.

Решения за хола

Разнообразието е важно и случаите, когато един вид съхранение е необходимо в едно пространство, са доста редки. В дневните помещения, единиците трябва да предлагат комбинация от отворени и затворени отделения, както рафтове и чекмеджета. Елемента Диксон е изработен от твърд американски черен орех или бял дъб и има модулна конструкция, която позволява или да бъде поставена срещу стена, или да се използва като пространствен разделител.

Модули за съхранение


Друго важно нещо, което трябва да се има предвид при търсенето на най-добрата възможност за съхранение в хола е модулностtа. Това е YU поредицата на Константин Славински върху която се фокусира. Тя включва разнообразни рафтове и стелажни системи, които могат да се смесват и съчетават по желание и които могат да бъдат адаптирани към различни декори, настройки, оформления и стилове.

Миксадж

Предлагайки смесица от отворени рафтове и затворени кутии, модулът за съхранение на Миксадж е идеален за случаите, когато имате много неща, които искате да бъдат видими, но все още има някои елементи, които бихте предпочели да оставите далеч от погледите и лични. Разполага с четири кутии, които са асиметрично разположени и пет рафта. Комбинацията, и най-важното, поставянето на тези елементи, позволява на секцията да бъде оригинална и да се откроява.

Бюра за хол

Филу е цялостна работна станция, с пинборд, маса за лаптоп, място за съхранение, и всичко. Това обаче не прилича на традиционното ви бюро или работно място и всъщност в това е смисълът. Това е нещо, което можете да обмислите, ако работите само от време на време или просто имате нужда от място, където можете да проверите имейлите си или да държите лаптопа или таблета си докато се зареждат.

Фриско

Дизайнът на помещението за съхранение на дневна Фриско представлява модерен стил , върху традиционен. Мебела има геометричен дизайн, който е предназначен да бъде едновременно функционален и отличителен от естетическа гледна точка. С други думи, простотата може да бъде оригинална. Това на което особено се радваме на този дизайн, е фактът, че модулите нямат еднаква височина, форма или размер и че всеки от тях е специален по свой собствен начин.

Мускари

Дори и да не мислите така, индустриалните части на мебелите не са подходящи само за стари преобразувания в склад, магазини и други подобни среди. Елемент, стилен като Мускари, може да се впише добре в хола, без декорът му да е индустриален или да се изпълни с износени облицовки и груби акценти. Понякога става дума просто за практичност и за това как да се възползвате максимално от пространството.

Каскаис

Простотата е също характеристика на рафтовете на Каскаис, представени тук в доста бохемска обстановка. Модела се предлага в различни покрития, така че можете да го адаптирате по най-добрия начин, както можете да декорирате в хола си. Структурата му е проста и може да бъде направена от желязо, неръждаема стомана, черен никел или месинг, докато рафтовете могат да имат лаково покритие или фурнир.

Билбао

Симетрията на бюфета в Билбао е доста интригуваща и това се дължи на поставянето на дръжките на вратите. Шкафът е прост и елегантен, с елегантни облицовки и стилни зърнени линии. Структурата на дървото се допълва от акценти, които се предлагат в желязо, неръждаема стомана, черен никел или месинг. Могат да бъдат медни или позлатени.

Библиотека

Това е модулна система, изработена от подреждащи се части. Те могат да бъдат конфигурирани по желание, за да се създадат потребителски модули, които отговарят на специфични пространства, оформления и нужди, както и различни изисквания за съхранение.

Луна

Това е шкафът Луна, странно мебелно парче със силно присъствие. Седи на пиедестал, подкрепен от четири дървени панела, разположени симетрично, за да образуват скулптурна основа. Действителната секция за съхранение е кръгла, като луна. Долната половина е затворена с два цветни панела, докато горната половина е отворена.

Хемптън

Ерик Журдан е проектирал мебел, което е почит към архитекта Мис ван дер Рое. Устройството е направено с комбинация от дърво и стъкло. Двата материала са индивидуално подчертани. Начина,по който се подчертава контраста между тях,  им позволява да се допълват взаимно красиво и хармонично. Модула Хемптън има долна част от аквамарин и опушено стъкло и горна част от черешово дърво.

Свободата е чудесна, особено когато имате творчески ум. Може да сътворите една чудесна всекидневна която едновременно да бъде модерна, да изглежда красива и приветлива, и едновременно да има място за съхранение което е с мнение. Възможностите са безкрайни, особено като се има предвид, че модулите се предлагат в разнообразни размери, покрития и цветове. Може да намерите  идеалното решение за пространства, които са трудни за оформяне или които се нуждаят от някаква искра и характер.

Понякога простотата е много по-добра от нещо което е твърде екстравагантно или сложно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *