Показване на 1–48 от 290 резултата

Промо
Промо
958.00лв.998.00лв.
1,155.00лв.1,202.00лв.

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА СПАЛНЯ

Спалнята е основна част от нашия дом и нейното обзавеждане е от ключово значение за нас. Това е интимно място, където ние се отпускаме, забравяме за всичко, отдаваме се на възстановителна почивка и сън. Това е и мястото, където най-често се грижим за своята визия и където споделяме съкровени мигове с най-близките си хора.

Спалнята трябва да бъде комфортна и да ни осигурява пространството, от което имаме нужда. Фактът, че тук ние получаваме нужната си доза сън и почивка, обосновава това, че мебелите трябва да бъдат удобни и да осигуряват нужния ни комфорт. Освен това, те трябва да притежават стилна и елегантна визия. Продуктовите дизайнери и архитекти полагат целенасочени усилия да осигурят голямо разнообразие в дизайна, така че всеки потребител да намери нещо ново, различно и да открие отзвук на своите предпочитания.

Основният материал за изработка на спалните комплекти е дървото, като се използват допълнителни материали като текстил, стъкло, пластмасови плоскости, с които да се разнообрази дизайна.

Съдържание на спалните комплекти

Всеки има нужда от обзавеждане за спалнята си. За улеснение на потребителите и гарантиран синхрон в мебелите за спалня се предлагат спални комплекти, които включват набор от всички необходими мебели за побзавеждане. Обикновено там откриваме няколко вида мебели – легло, гардероб, скрин, тоалетка, нощни шкафчета, табуретка. Това са мебелите, които са ни необходими, за да осигурим нужната си почивка, да се погрижим за своя външен вид, да съхраним своето облекло, спално бельо, завивки.

Визията на мебелите за спалня може да бъде много разнообразна. Предлагат се продукти в класически стил, модерен дизайн, най-различни орнаменти и декорации, които да го разнообразят. Използват се различни материали, които да добавят красив и стилен детайл, който често променя цялостната визия на мебелите.

Особено внимание трябва да обърнем и на отделните части на спалнята. Тя се състои от легло, подматрачна рамка, матрак и спално бельо. Това е мебел, която има непосредствен контакт с нашето тяло докато спим или сме се отдали на почивка. Леглото трябва да бъде здраво и устойчиво, а матракът – да осигурява удобство и комфорт, за да можем да съберем необходимите сили за новия ден.

Подборът на мебели

При избора на мебели за обзавеждане на спалня трябва да бъдем внимателни и да огледаме пространството, с което разполагаме. Трябва да преценим кои мебели ще ни помогнат най-добре да го оползотворим правилно и да подредим стаята си стилно и удобно. Към настоящия момент дизайна в обзавеждането е популяризирал множество модни течения, които да отговорят на всеки вкус. Предлагат се различни мебели в най-разнообразни цветови гами.

Формата на спалнята може да бъде кръгла и правоъгълна. Тя може да бъде с рамка или без. Може да има табла с текстил или изчистена. Нощните шкафчета са необходими, за да оставим  свои вещи, от които бихме имали нужда по време на почивката си. Те често предлагат чекмеджета или вратички, които да осигурят място за съхранение. Тоалетката е мястото, където можем да се погрижим за визията си – да подберем тоалета си, да оформим прическата и грима си. Тук можем да съхраняваме своята козметика. Гардеробът ще събере вашето облекло, а скрина / раклата може да използвате, за да съхранявате завивки, възглавници и спално бельо.

В категорията за спални комплекти сме подбрали най-качествени мебели с различен дизайн, така че всеки потребител да намери отражението на своите представи за стил и удобство. Разнообразието от форми и цветове ще ви помогнат бързо да намерите своите мебели и комбинации и да обзаведете спалнята си така, че в нея да се чувствате уютно и удобно.