Фотьойл + табуретка за крака Аделин кафяво

358.00лв.

Размери на табуретката:
Дължина: 58 см
Ширина: 35 см
Височина: 35 см

Размери на фотьойла:
Дължина: 68 см
Ширина: 70 см
Височина: 98 см

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 35.20 лв. на месец