10 Всекидневни, които се хвалят със синьозелен цвят

10 Всекидневни, които се хвалят със синьозелен цвят, ще разгледаме в тази статия.

Едно нещо, за което всеки ще се съгласи е, че къщата ви трябва да се усеща все едно сте вие. Без значение какви са тенденциите за декориране в момента, без значение какъв е вашият последен стил, независимо от това, което казва свекърва ви, решенията за декор, които правите за вашия дом, трябва да ви направят щастливи. Все пак това е вашето пространство. Така че, когато трябва да боядисате жилището си в цвят, който не е кремав, сив или нещо подобно на близкото до неутралното семейство, имате цялото разрешение. Тъй като оглеждате този цвят, бихме Ви насърчили да опитате Teal. Този синкаво-зелен цвят идва в тъмни нюанси, леки нюанси и всичко между тях. Преминете през тези 10 дневни стаи, които се хвалят с този цвят, и ще се убедите, че това е тонът за вас и вашия дом.

Синьозеленото е уютно

Когато повечето хора мислят за синьозеления цвят, който идва на ум, успява да бъде тъмен и светъл в същото време. Класическият синьозелен цвят е неочакван и различен, но не по-малко уютен за вашата основна всекидневна.

Цветът които е платно за светли мебели

Ако сте гравитирали към светли мебели, опитайте синьозелено, което е нюанс, по-тъмен от класическия тон. Не само ще направи пространството ви готино и успокояващо, но и ще ви помогне наистина да изпъкне вашия светъл избор на мебели.

Цвета на комфорта

Или, ако дълбоките тъмни стени не са решение за вас, изберете синьозелено в по-светъл нюанс. По-скоро се усеща като английска провинциална къща, така че когато се облягате на традиционното декориране, обличайки мястото ви в по-комфортен цвят ще помогне.

Да, дори и скандинавските декоратори могат да напълнят пространството си със синьозелено. Когато изберете почти пастелен нюанс, той ще накара да изпъкнат сивите, белите и дървесните, около които стилът се върти, правейки минималният декор по-труден за вас.

Как да добавите синьозелено в дома си, без да избирате пастелни нюанси или мастилени тонове? Добавяте малко сиво. Задната страна на синьозеленото ще се впише много добре в дом, пълен с приглушени тонове или пространство, което вече има интензивна фокусна точка.

 

Има такава свобода в еклектичното декориране. И шансовете са, че вероятно нямате никакъв цвят в пестеливото си място и на тавана. Така че боядисването на хола в синьозелено ще ви помогне да отидете над и отвъд еклектичния поглед към нещо уникално и завидно.

Да направим хола си като от списание

Знаете ли как традиционните Англичани декорират всичко на стената в един и същи цвят? Вземете тази концепция и покрийте вашите стени, тапицерии, врати и рафтове в меко синьозелено. Дневната ви стая ще изглежда така, сякаш идва от списание.

Тапети

Развълнувайте се.Правят тапети в класическия синьозелен цвят! Не само получавате прекрасна доза от прекрасния синьозелен цвят във всекидневните си, но и добавяте най-добрите мотиви, за който някога можете да се надявате. Всъщност вероятно ще се изкушите да го добавите в други места във вашия дом.

 

След като сте боядисали стените на вашата всекидневна, е време да помислите за аксесоарите си. Намерете или направете някои съответстващи завеси за прозорците. Добавете някои възглавници, които показват избрания от Вас нюанс. Закачете картина или снимка, която се гордее със същия тон. Тя ще ви помогне да съберете заедно вашата синьозелена всекидневна.

 

Ако не синьозелени стени – тогава синьозелен таван!

Значи харесвате синьозелено, но не искате да се отказвате от белите си стени? Това е разбираемо. Вместо това боядисайте тавана си. Особено в стая с високи тавани, тя ще поведе погледа ви надолу до целия уют и ще хвърля приятни сенки около стаята в края на деня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *