10 съвета за модерен лавандулов декор

10 съвета за модерен лавандулов декор очакват да бъдат разгледани по долу.
Да започваме!

Боговете на вътрешните декори проговориха. Напоследък, изглежда, всеки избягва своя хилядолетен розов декор за лавандула. Очевидно все още не сме уморени от пастели, но за някои хора нещата може би изглеждат твърде розови. Лавандулата е много неочакван цвят за декора, правейки всяка добавка в дома ви изненада и в крайна сметка, наслада. И както и всеки друг нюанс, не е нужно да имате изтъркан шик, за да работи за вас. Всъщност, лавандулата може да бъде прекрасен нюанс, съчетан с модерен неутрален декор! Като хладен цвят, той е много мек и релаксиращ, независимо от пространството, което заема. Така че, когато поставяте лавандула в море от лъскаво и съвременно, тя ви осигурява това простичко докосване на елегантност и уникалност. Ето 10 съвета за модерен лавандулов декор, които ще ви помогнат да прегърнете красивия неочакван цвят.

Картини

В един дом, който е предимно в черен и бял в декор, какъв е най-лесният и най-бързият начин да донесете цвят и индивидуалност във вашето пространство? Произведения на изкуството за лавандулов декор. Добавянето на някои произведения на лавандула във вашия дом е чудесна възможност да потопите пръстите си в тренда по начин, който е непостоянен. Ако решите, че вие и лавандулата не се разбирате, просто окачете нещо различно на стената.

Възглавници

Друга чудесна възможност за цветен поп без ангажимент идва с текстила. Възглавниците и одеялата са прости за промяна в зависимост от сезоните, промените в стила или дори само вашите настроения. Също така, възглавниците могат да украсят вашия диван в хола и когато се нуждаете от бързо освежаване, ги хвърлите на леглото си. Тъй като вашият съвременен дом вероятно черпи от черно, бяло и кафяво, лавандулата ще работи и там.

Лавандулови завеси

Търсите лавандулов декор, която ще направи малко по-голямо въздействие върху вашето пространство и да е бюджетно? Заведете лавандуловите си текстили на следващото ниво с лавандулови завеси. Тези меки добавки ще определят тона на стаята ви, без значение какви други цветове можете да покажете.

Столове

Акцентните мебели са толкова забавен начин да добавите малко цвят в един модерен дом и има толкова много възможности за цветни модерни мебели. Набор от столове от лавандула в трапезарията ще създаде забавна и гостоприемна сцена за всяка вечеря или семейно ястие, което поставяте на масата.

Акценти в дневната

Никога не подценявайте силата на добър акцент. Когато намерите идеалния стол с цвят на лавандула за вашата дневна, незабавно ще създадете любимо място за четене на книги, гледане на филми и прегръщане на домашни любимци. Защото кой може да устои на примамването на мек стол с лавандулов акцент в края на деня?

Мека мебел

За тези от вас, които са или всичко или нищо декоратори, защо не се пуснете по течението за диван с цвят лавандула? Тъй като цветните дивани са тенденция в последно време, ще изглежда по-малко странно, че имате такъв смел избор във вашата всекидневна. Необходима е ангажираност и смелост, но диванът от лавандула с чисти линии може да бъде последният допир, който събира всичко заедно.

Лавандула в кухнята!

Цветните шкафове не са толкова необичайни в днешните кухни. Дори и най-модерните помещения за готвене могат да се похвалят с ярко синьо или червено за постоянно място за съхранение. Но кой е за лавандулата? С гладки фронтове и лъскави линейни стилове, ще създадете кухня, която ще бъде запомнена из цялата Инстаграм-сфера.

Тапети с цвят лавандула

Да, технически, тапетите са средни като избор за декориране, дори и да е постоянно оправяне на стена. Само си помислете колко релаксирани и елегантни бихте се почувствали, накиснати във вана с мехурчета, оформена с тапет лавандула. Модерният стил предлага тапет без мотиви, но определено можете да намерите някаква прекрасна текстура.

Лавандула навсякъде

Когато хората мислят за модерно, тези неутрални нюанси обикновено печелят в стила. Но ако цялото помещение е с един и същи цвят, това не изглежда ли същото и модерно? Не намирате често спалня с лавандулови стени и лавандулови мебели, и легло лавандула. Само за да се докаже колко модерна лавандулата като цвят може да бъде.

Детска стая

Може би лавандулата е прекалено много за неутралните вси обичащи очи. В такъв случай го изпробвайте в спалнята на детето си. Дори ако пространството е предимно в неутрални тонове, малко мека лавандула в текстила може да създаде красиво спокойно пространство за малкото ви да се мотае.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *