15 Шик цветове за дневната

15 Шик цветове за дневната ще разгледаме по-долу за да можете да изберете този цвят, които ще ви кара да се чувствате най-комфортно във вашата дневна!

Всеки обича красива всекидневна. Често това е близо до предната част на къщата или е част от пространството, в което всички се събират. В резултат на това всекидневната има тенденция да бъде най-добре украсената, за да съответства на нечий стил от всички стаи в дома. Цветът играе голяма роля в успеха на стила на всекидневната, така че е хубаво, че има толкова много великолепни нюанси, от които да избирате. Ако проектирате хола си от нулата или просто се нуждаете от стил, можете да разгледате 15 прекрасни цветове в хола.

Мента

Някои хора харесват цвета на по-малки откъси, така че да боядисват дневните си в нюанси от пода до тавана на някакъв цвят, вероятно противоречи на комфорта им. Ментата, с нейната свежа, ободряваща крехкост, прави прекрасното допълнение към хола, но можете да го използвате в каквото и да е съотношение, което ви прави щастливи, независимо дали това е единичен елемент на мента или всичко наоколо е боядисано в мента. Ефектът е все още лек и приятелски, което е прекрасен баланс за добро попадение във всяка стая.

Слоново сиво

Меко, топло неутрално като слонското сиво вероятно ще бъде основен избор на цвят за всяко пространство, но в хола той е особено полезен, защото той е мек, топъл и неутрален. Сивото осигурява свеж, модерен фон за много приказни бели силуети и работи безпроблемно, за да даде визуална обстановка на тапет с детайли в същата палитра. Независимо от вашия стил, този неутрален цвят вероятно ще прави чудеса във вашия собствен хол.

Топло оражево

Топло оранжево е абсолютно вкусен избор на цвят за всекидневната, и не само заради сезона на тиквата. Има нещо, което присъщо приканва и успокоява, когато става дума за цветовете, илюстриращи есенните подправки. Изборът на богат, топъл оттенък като този в хола помага да се балансира пространство с малко сурови съвременни линии, с всички ъгли и оскъден декор. Цветът запълва всички пропуски и не оставя нищо, което да се иска в тази всекидневна.

Дълбоко синьозелено

Като красива балансирана кръстоска между, или комбинация от, зелено и синьо, самият синьозелен цвят е магически, и дава чувства едновременно успокояващи и енергични. Дълбокото синьозелено показва същия вид енергия, но като по-тъмен нюанс, той дава усещане малко по-изтънчено и царува. За хола, който иска да бъде топъл и гостоприемен, но не да се натяква в лицето ви или да е прекалено весел, дълбокото синьозелено е отличен избор на цвят.

Лавандула

Облечете типично мек пастел, като лавандула, с изобилие от блясък в дневната, за да получите нежна и бляскава естетика. Мислете за рефлективните и металните като неутрални и ги използвайте със самоувереност. И поддържайте другите цветове донякъде приглушени за едно по-монохроматично усещане, като лавандулата да изпъква като звезда на палитрата.

Горчица

Цветовете на есента, които са склонни да бъдат сред онези на 70-те (включително зелено-авокадо и сиена), са горещи като за цветове в дневната. Един от начините за повишаване на тяхната значимост в днешно време в добре проектирана дневна е да се разгледа цветовата палитра като цяло; цвят горчица може да задържи собствените си в съвременното пространство, особено когато се сдвоени с хладно стоманен блус.

Кафяво

С въстанието на сивото като неутрален днес избор, кафявото се отдръпна от светлината на дизайна. Но, като цвят на природата за заземяване, земната привлекателност, кафявото все още има какво да предложи, дори (особено!) в хладна и съвременна всекидневна. Не забравяйте да промените нюансите, нюансите и тоновете, за да получите добре закръглена смес от кафяво, а монохроматичната кафява дневна ще бъде едно от най-уютните, най-топли и най-примамливи пространства, в които всеки ще потъне.

Бургунди

Бургундските и други „ароматизирани“ цветове във вино, се завръщат като цветовите варианти за съвременни пространства, особено в хола. Бургунди имаше своя разцвет през 90-те, но изчезна за известно време. Богатата му дълбочина работи добре на по-големи части от хола или дори на стени. Това е защото е малко неутрална, но с намек за нещо повече.

Лилаво

Разнообразие от пурпурни находки навлизат в изискани дневни помещения по редица причини. Една голяма причина е, че независимо дали се използва ярък, жив оттенък или приглушен, мрачен тон, лилавото може без усилие да прехвърли цветовата енергия в положителни, елегантни начини. За по-големи парчета и стени препоръчваме използването на лилави, които попадат в по-сивата и / или тъмната страна на нещата.

Балетно розово

Цвят, асоцииран със стайте на малките момичета, този сиво-розов цвят може да се включи и в просторното помещение за дневна с лекота. Използвайте цвета във всекидневната с чисти, модерни линии, за да покажете класа и вкус. Друга идея да се направи каквато и да е розова работа добре в хола е да се съчетае с черно, независимо дали това е черна стена, черна масичка за кафе или дори черна възглавница.

Черно

Очевидно е, че черното в хола не е за всеки. Но когато работи, работи! За да помогнете на черно-тежко пространство да се чувства сложно и ангажиращо, ще искате да обърнете внимание на подробностите. Променяйте блясъка, поддържайте обзавеждането елегантно и изискано, използвайте красиво осветление като точки на акцентиране и препращане, и бъдете отдадени. Резултатът е драматичен и шик.

Керемидено червено

Красотата на керемиденото червено, като цвят, е, че то е част от най-смелото, енергично цветово семейство (червено). Като приглушен и по-малко натрапчив цвят, керемиденото чевено може да отиде там, където не всички червени могат. Модерната всекидневна е отлично място за този цвят. Ползите са от естетически акцент и градски, остър на усещане вид, независимо дали е големи или малки дози. Керемиденият червен цвят може дори да действа като някакво неутрално, в известен смисъл… разбира се, това е примамлив, неутрален, но все пак.

Кобалтово син цвят

Кобалтово синьо е от няколко години като популярен избор на цветове за много пространства и все още върши чудеса в хола. Уверен, весел и жив, този цвят носи смели, модерни докосвания до почти всяко пространство в хола. Точно както с всеки смел цвят, вие ще искате да го използвате стратегически и вероятно да ограничите визуалната „заетост“ на заобикалящото пространство. Но това само за да се избегне визуален хаос. (Освен ако не обичате такива неща, разбира се.)

Цитрусово зелено

Всичко от лайм до зелена ябълка до чаулс може да попадне в категорията „цитрусово зелено“; зависи от вас да решите в коя посока да се обляга вашата дневна. Със своята свежа енергия, пищно усещане и добро настроение, цитрусовото зелено е едновременно приятелско и безгрижно. Той е привлекателен, позитивен и готов да посрещне всички. Някои може да почувстват, че цитрусовото зелено е прекалено за хола, но за тези, които искат да създадат пространство, където има много положителни вибрации, цитрусовото зелено може да е новият ви най-добър приятел.

Небесно синьо

Независимо дали искате да боядисате всички стени на хола в небесно синьо цвят или да включите едно просто небесно синьо парче, вашата дневна ще се възползва стилистично от използването на този великолепен, освободителен и естествен цвят. Това е освежаващ поп цвят или баланс на визуалната температура или искра на светлината на цветовете. Всички тези неща и още нещо са в небесно синьото разнообразие на хола. Стар е колкото земята, но все още е абсолютно актуален в днешните дизайни на дневната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *